Ongewone levenservaringen

Ongewone levenservaringen die enkel vrouwen kunnen begrijpen.

Als je hier op deze link kijkt met een reden, dan heb je in elk geval zelf in de gaten dat je met iets in je leven geconfronteerd bent of nog steeds wordt waar kennelijk niemand echt iets van snapt. Misschien heb je het wel nooit hardop durven zeggen? Misschien verklaarden ze je wel voor gek? Misschien verklaar jij jezelf wel voor gek?

Hier een lijstje neerzetten is onbegonnen werk. Je weet zelf beter dan wie ook of iets gewoon of ongewoon is.

Ongewone levenservaringen komen vaker voor bij vrouwen dan mannen. Dat heeft puur met de biologie te maken. Het levenspad van vrouwen.  Vrouwen staan doorgaans meer open voor intuitie en vormen van mededelingen die niet direct uit de mond van een gesprekspartner komen.  Vrouwen kunnen makkelijker tot verlichting komen en zich daar een hoedje van schrikken. het levenspad van vrouwen zelf kent al een aantal belangrijke poorten die we liever maar niet benoemen of overslaan, wegstoppen of waarvan de importantie gewoonweg genivelleerd is tot nul. Worden we daar echter fullblown mee geconfronteerd en ervaren we de dingen toch anders dan her en der bekend is dan wijken we af.

Faith Company weet dat er meer is tussen hemel en aarde en dat sommige dingen maar bij weinigen bekend zijn, maar wel bekend. Faith Company weet  ook waarom sommige  meer of sterker mee geconfronteerd worden dan anderen met de effecten van levenservaringen.
Dat is geen hocus pocus dat is gewoon logisch.
Heel tegenstrijdig? Logica en intuitie? Helemaal niet. 
Er is heel veel wat we hier in het Westen vergeten zijn, dat is vaak alles. Daarop volgend is het omgaan daarmee.

Blijf niet hangen in vragen zonder antwoord, blijf niet zitten met onopgeloste ronddwalende gedachten en denk vooral niet dat een mens zomaar van de een op de andere dag  ‘gek’ kan worden. Als je dat idee al hebt dan is daar een logischer verklaring voor dan jij nu denkt.
Mocht er werkelijk aanleiding zijn tot zorgen dan zal dat ook gezegd worden.

Een wetenschappelijk sartirisch stuk over zelfbeeld en schoonheid

Negatieve responsen op eerdere behandeling of begeleiding