levensfasen

Levensfasen vraagstukken
Werken leven en spelen. Het leven van de vrouw kent een aantal fasen die tevens een verbinding hebben met haar levensritme, de biologie. Dat is een van nature gezond en sterk ritme. Bij sommige is het wat sterker dan bij anderen. Zicht hebben op specifiek jouw ritme kan een aanvulling betekenen op jouw zelfkennis.
Dat ritme kan echter verstoord worden door tal van zaken in het leven en opeens weet je niet meer wat je nou precies wil of wilde welke weg je nu in zal slaan. Wellicht zit je opeens met vragen over je werkleven, je relatie of over jezelf in relatie je eigen lichaam of in relatie  tot je partner, kinderen en of werk.
Doordat vrouwen als vanzelf,  als zij bijvoorbeeld aan kinderen beginnen of aan een nieuwe baan, door het leven heen  in een ander vaarwater terechtkomen zijn de vragen die daarmee gepaard gaan meestal voor jezelf en de omgeving niet nieuw.  De vragen niet alleen de antwoorden lijken soms zo lastig te vinden te zijn.

Misschien heb je wel het idee dat je constant je gevoel ergens over aan het verhuizen bent. Van het ene naar het andere standpunt. Misschien zelfs wel door je lijf heen. Het verhuist van je nek naar je schouders of naar een niet ophoudend griepgevoel of andere fysieke klachten die ontstaan zonder duidelijke oorzaak. Je blijft maar je huisarts bezoeken?

Faith Company neem jouw verhaal jouw gedachten en gevoelens. Jouw ritme. Het is belangrijk wat jij denkt en voelt. Hoe jij erin staat en vooral hoe je als je vastloopt weer verder komt. Jouw biologica en psychologica, en vandaaruit kijken we naar de hele context. Daarnaast heeft Faith Company een aantal goede lichaamswerkers beschikbaar.