Studenten

Ben je nou nog niet klaar? Hoe komt dat zo? Houdt de opleiding je soms gevangen?  Ga je vluchten of vechter ergens voor? Wat ga je nou eigenlijk worden? Vind je studeren zo leuk? Mis je focus?  Doe je wel de juiste studie? Doet je hoofd het niet meer?  Slaat de angst je om het hart voor het volgende tentamen? Word je gek van al die vragen? Zie je het niet meer zitten maar je wil wel?

Gewoon klaar zijn en vertrekken?  Want zeg nou zelf ben je vrij echt als student? Met die lading op je bord die maar niet weg te werken lijkt…niet echt he.

Faith Company doorbreekt je impasse.  Geeft je overzicht, inzicht en uitzicht. Linksom of rechtsom jij behaalt je papieren.
We gaan planmatig te werk.  Chaos creert chaos dus als er chaos is dan eerst die de deur uit. Opruimen is een vereiste en als nodig dan word er een handje geholpen want dat het (verlammend) demotiverend kan zijn snappen we best.

Zodra we je motivatie te pakken hebben is de rest een peulenschilletje. Bij Faith Company bestaat tevens de mogelijkheid een scriptieonderwerp te vinden en de juiste ingangen om je scriptie verder vorm te geven. Faith Company kent de wegen binnen de universiteit en heeft er geen probleem mee contact te onderhouden met studie coordinatoren of scriptiebegeleiders.

zie voor meer informatie wie zijn wij

€ 65,- per uur. (Ex.reiskosten 0,19cnt per kilometer)
Begeleidingsvormen: Skype, Email, Aan huis begeleiding, in de praktijk. 1e consult standaard aan zee.

Lees ook de Faith Company informatie over: Ouderen Kinderen Vrouwen Mannen Studenten Hulpverleners