luisterverhalen

In The Orchard, de boomgaard, woont een verhalenverstelster. De boomgaard staat vol met bomen die allemaal verschillende vruchtendragen; appels en peren en abrikozen maar ook kastagnes en eikels en elzenpropjes.  Ze woont daar in een dikke eikeboom. De stam is zoooo dik dat er gewoon een heel huisje inpast. Een huis met een deur en een belletje. Een klingel belletje, waar je aan het touwtje kunt blijven hangen, per ongeluk. Ze heeft het er erg naar haar zin en de dieren in de boomgaard en ook daarbuiten komen regelmatig langs voor appeltaart of bramenjas of versgebakken lavendelbroodjes.
Soms word zij bezocht door een krekel die met zijn geluidsapparatuur haar verhalen opneemt zodat ook jullie ze kunnen horen. 

Phaedra de spin (lft 7- 100)©
Phaedra de spin zit in haar web. Ze heeft net de laatste draden stevig vast gezet en kijkt tevreden om zich heen. Haar web. Wat had ze er hard aan gewerkt om het zo te krijgen. Zelfs tijdens de regen had ze doorgewerkt. En dat is heus niet makkelijk hoor als…. en dan gebeurd er iets verschrikkelijks… Phaedra is ten einde raad….

[soundcloud url=”http://soundcloud.com/artemis-zeekoe/pheadra-de-spin“]