Begeleiding van kinderen – Coach A Kid

Kinderen in de basisschoolleeftijd, tieners en pubers.
Faith Company werkt met kinderen die bijvoorbeeld vastlopen in hun leerproces, op school in de moeilijkheden komen of die om wat voor reden dan ook zorgen oproepen bij ouders en of docenten.
Kinderen die niet lekker in hun vel zitten.

Het begeleiden van kinderen doet Faith Company waar mogelijk allereerst via de ouders. Vaak zijn aanpassingen in benadering vanuit ouders al een prima manier om gedragsveranderingen bij een kind te bewerkstellingen. De ouders zijn  de eerste toegangsdeur voor een kind. 
Aanvullend kunnen we door spelenderwijs te oefenen met verschillende technieken kijken en voelen en horen of er met het kind een weg uit het ‘doolhof’ gevonden kan worden.
Kinderen zijn meestal erg creatief.
Daarnaast kan Faith Company onstpanning regelen en het kind ook leren te ontsnappen aan druk of vervelende gedachten of gevoelens zonder dat het daarvoor uitwijkt naar vermijden of andere strategieen hanteerd die niet wensellijk zijn voor het kind zelf.

Faith Company werkt niet met kinderen zelf als het gaat om begeleiding of therapie bij gedragsverstoringen als gevolg van ernstige  emotionele problematiek. Hierbij gaat het om ernstige trauma’s .  Faith Company kan wel meekijken naar doorverwijsmogelijkheden.