Moeder te huur

Moeder Te Huur

Je Komt er niet uit met je kinderen. Je voelt je onthand, onmachtig, moe en krijgt lastig greep op emoties en in turbulentie schiet de rem er af.
En je wil er gewoon uitkomen, weten dat je krachtig en bij machten bent, zelf besturen.

Bijvoorbeeld na een scheiding of andere omstandigheden die de druk op de ketel hebben doen toenemen. Je hebt geen zin te je familie of vrienden om hulp te vragen. Je hebteenklankbord nodig zonder ruis.  Eens te keer kunnen gaan zonder op je woorden te letten. Dat kan, voordat  je weer vooruit kunt moet soms eerst wat uit. Daarna kun je dan opweg naar lichtpuntjes want die zijn er!  Humor en lol maar ook praktische tips en handreikingen. Voor vaders en moeders.
Huur even een andere moeder in om mee te kijken mee te denken en te luisteren.  Meer informatie? Neem even contact op

Hoe leer JE EEN Vader Spelen?
Heb Jij moeite met spelen met je kinderen? Vind je het lastig iets te verzinnen om aan te sluiten bij hen? Voel je je afgewezen omdat je  merkt dat je de aansluiting mist?
Dat is niet nodig. Er zijn makkelijke manieren te leren wel te kunnen aansluiten. Er zijn wegen om een prachtige relatie op te bouwen met je kinderen.
Je kunt leren ervaren wat het is om echt in je vader-rol te stappen.
Praktische handreikingen in zowel de gesprekken in de praktijk  als aan huis. Opstarten naar spel onder begeleiding zodat je het zien kan en leren.